top of page

FAQ - Ny kjemistudent ved UiS

 1. Hva er KiS?
  KiS er linjeforeningen for deg som studerer biokjemi eller kjemi og miljø ved UiS.
  Les mer på www.kjemiistavanger.no. KiS arranger turer og fester, skaper kontakt med bedrifter og hjelper studentene til å skape et kontaktnett. 
  I løpet av oppstarten av semesteret vil det være mulig å skrive seg opp på medlemslisten. Det koster ingenting å være medlem.

   

 2. Hva er Studentenes Hus?
  Studentenes Hus er det lave huset på campus, foran Arne Rettedals hus. Her sitter , Studentorganisasjonen i Stavanger (StOr) studentpresten, fadderstyret og ulike linjeforeninger har kontorplass. I første etasje er Tappetårnet.

   

 3. Hva er Tappetårnet?
  Tappetårnet er studentbaren på campus. Det arrangeres studentkro her hver torsdag. Her kan det kjøpes drikke til en fin pris. Tappetårnet arrangerer også større ting i løpet av semesteret som Høstfesten, Husfesten og semesteravslutning.

   

 4. Hva er Folken?
  Folken er studentsamfunnet i Stavanger sentrum. Her holdes det mange ulike arrangementer og konserter i løpet av semesteret. Som student får du alltid en billigere pris på konsertene. Det er også mulig å leie Folkens lokaler til egne arrangementer. Det er og mulig å bli en frivillig, som gir deg enda billigere billetter og drikke. Sjekk mer ut her.

   

 5. Hvor er kantinene?
  AR, KE, HG, HL og KA har alle kantiner. Hovedkantinen ligger i KE. En privat eid kantine ligger i HL. Denne har litt annerledes utvalg.

   

 6. JEG TRENGER KAFFE. HVOR DRAR JEG?
  Alle kantinene selger kaffe. Flere bygg har også kaffemaskiner som godtar kort. I KE finnes det en fullverdig kaffebar, Bokkafeen, med god kaffe og et godt tilbud.

   

 7. Hvor kan jeg lese? 
  De fleste byggene har lesesaler og biblioteket i KE har leseplasser som kan brukes av alle studenter. Det anbefales å utforske litt i de forskjellige byggene. Men mest anbefalt er KiS sitt eget studierom i Paviljong 4 oppe i andre etasjen.

   

 8. Hvor kan jeg parkere bilen min uten å få bot?
  Vær oppmerksom på at noen av parkeringsplassene er forbeholdt ansatte. Les derfor skiltene på campus nøye. Sjekk og ut dette super detaljerte kartet for bedre info.

   

 9. Hvor kan jeg kjøpe pensumbøker?
  Bøkene kan kjøpes på SiS Bok på UiS campus, på nettet eller brukt. Det er også vanlig å bruke facebook sider.

   

 10. Hvor kan jeg trene?
  Sis sportssenter holder til på universitetsområdet. Sjekk ut nettsiden deres her for mer info.

Kart over Campus

(Trykk på kartet for å forstørre bildet)

bottom of page